söndag 1 april 2012

Återigen, trettio-års-fest hos syster Elin

Förra lördagen var det släktkalas, denna lördag fest med kompisar. Vi roade oss bland annat med ett musik-quiz som mitt lag vann, samt leken "norsk karaoke". Det sistnämnda betyder att en person står med hörlurar och lyssnar på en låt, och nynnar (utan ord alltså) med i melodin. Övriga ska gissa vad det är för låt. Svårare än man tror!

2 kommentarer:

Joanna Nyroos sa...

Hej!

Jag såg på ett forum att du skrivit att din syster köpt/funderat på att köpa en fransk bulldog och att hon hade varit i kontakt med en eller flera uppfödare som hade lite mer långnosade frallor. Jag själv håller på att kolla runt lite och kom då till det forumet och såg att du hade skrivit och att du hade en länk till denna blogg. Hittade ingen mailadress så jag tänkte att jag lika gärna kunde lämna en kommentar! :)

Du skulle jättegärna få berätta lite för mig om du vill. Om din syster köpte nån hund, och om hon är nöjd. Fick hunden några rasrelaterade problem? Och gärna om du kan tipsa om någon bra uppfödare hon pratat med.

Om du orkar berätta lite så kan du maila mig på joannanyroos@hotmail.com

Tack på förhand!

Mvh Joanna Nyroos

Elin sa...

Vi köpte inte någon hund och var aldrig så allvarliga att vi kontaktade någon uppfödare. Jag kan inte ens minnas att vi pratade om en extra långnosad variant.

/Elin