söndag 4 oktober 2015

Getingchock

Skulle iväg till SU och leda seminarium om Zenons paradoxer, men gick ut en sväng med gossarna i skogen innan dess. Vid ett tillfälle när jag ropade på Logan så kom han först inte - men sen kom han långsamt mot mig, med getingar krälandes över ansiktet, och bara kollapsade vid mina fötter!

Jag lyckades vifta bort getingarna med tröjärmen, hivade upp honom i famnen och drog raskt hemåt med de förvånade Bisse och Pietro i släptåg. (Hej mjölksyra-biceps! Och tacka PT Kian för att jag iaf klarar av detta även om det blir mjölksyra!). Logan andades ansträngt och hängde som en totalt slapp klump i mina armar.
In med Bisse och Pietro, in med Logan i bilen, och så plattan i mattan 140 knyck i vänsterfilen till djursjukhuset SUG PÅ DEN DU Zenon oändligt många delsträckor MITT ARSLE jag var framme på nolltid!
Rusar in i receptionen helt vildögd och flåsande och bara "han blev stungen av en massa getingar och har svårt att andas och vill inte gå!". Sköterskan bara "öh, han ser ju ganska okej ut tycker jag". Kollar på Logan. Jodå. Han har lyckats återhämta sig under bilfärden!
Vi fick stanna en dryg timma för observation, men inget mer hände. Kanske blev han inte särskilt stucken utan mest chockad av att helt plötsligt få en getingsvärm upp i fejan. Det kan man ju förstå i så fall.
Jisses Logan, är det din hobby att skrämma livet ur matte eller? Tredje gången vi åker till akuten i år...

Inga kommentarer: