tisdag 6 september 2011

Födelsedagar

Har haft lite stressigt en period, så bloggen har legat nere lite... Nu vaknar den till liv igen.
Mary har fyllt ett år. Vi var inne till stan ett par dagar innan och köpte födelsedagspresent i förskott. En "boomer-ball" (en stor boll i hårdplast) som hon kan rulla runt i trädgården, och en kong. Väldigt uppskattat båda delarna.
Även mina små-svågrar har fyllt. Arvid (elva) och Alfred (fyra) fyller ganska nära varandra, så vi ger dom presenter samtidigt. Adam (åtta) måste förstås också få nån liten grej fast han inte fyller just nu - så är det ju med barn.
När vi är bjudna till deras familj så går inbjudan till mej, Alexander och Pietro. Inte dom andra hundarna. Arvid är lite hundrädd, och Bisse och Logan skulle öht inte uppskatta att vara med ett gäng busiga och högljudda barn. Bisse blir lite skrämd i såna lägen, medan Logan ska spela polis och ordningsman. Men Pietro är både liten, totalt o-skrämmande, tålmodig och gillar barn. Ffa hos Alfred är Pietro väldigt, väldigt populär. Alfred ska proppa i honom köttbullar precis hela tiden - jag och Alexander försöker se till att Pietro inte blir alldeles övergödd, men det är inte så lätt. Sen ska han också undersöka Pietros anatomi i detalj. Kolla hur handleden ser ut, hur benen i tårna hänger ihop, titta i öronen och munnen osv. Han deklarerade dock att Pietro varken hade bakterier eller loppor i ögon och mun. En framtida veterinär kanske?

Inga kommentarer: