söndag 5 februari 2012

Lite bloggtorka nu

Som bloggens läsare (dom tappra som återstår) märker har jag haft lite bloggtorka. Mitt liv har varit lite deprimerande ett tag. Jag har varit magsjuk i några veckor. Troligtvis psykosomatiskt, även fast provsvaren från vårdcentralen inte kommit tillbaka än.... Jag kunde inte äta normalt, spydde bara upp maten, framför allt på morgonen. På två veckor lyckades jag gå ner sju kilo (se kilona rasa med den nya kräkmetoden!). Nu har magen stabiliserats igen, och jag håller på att gå upp dom kilon jag tappade. Varför fick jag då dessa psykosomatiska problem? Troligtvis ångest över arbetslösheten. Jag disputerar den 21:a Mars, men har inget jobb som väntar. Det jag får göra är att söka pengar till ett forskningsprojekt jag vill genomföra, men chansen att få pengar är inte så stor när man inte publicerat nånting än. Så det blir väl till att jobba som vikarie igen. Ska anmäla mej till lärarvikariepool samt höra av mej om att vikariera i hemtjänsten här i trakten.

6 kommentarer:

Elin sa...

Det låter som en bra plan sistah! Du får fokusera på roliga saker och ta det lugnt med vovvarna, de andra sakerna löser sig med tiden. Ni har väl inte glömt att det är Rammstein om två veckor t.ex.? Kram Ungen.

Ida Eklöf sa...

Stackare med magsjukan! Finns ingen möjlighet att undervisa på sh/su i ämnet? Även om det kanske inte finns några utannonserade tjänster så kanske det går att spontanansöka? Att inte veta hur ens framtid ser ut är rätt utmattande, själv är jag sjukskriven nu, och förstår inte hur jag sen ska motivera mig till att skriva magisteruppsatsen, både ämnesval och obefintlig arbetsmarknad påverkar ju... Hoppas du mår bättre snart, och jag kommer gärna på din disputation om jag får! Kram

Dvärghundspossen sa...

Jo det hade jag glömt Ungen!
Ida: Jag undervisar redan i praktisk filosofi på SU, men det är bara en liten deltidstjänst. Stackars dej med sjukskrivningen!

Livet innan Liten sa...

Hoppas det vänder nu!

Wikki sa...

Skickar massor av Wikkisk SpinnHealign! Den fungerar så att den kittlar magen, så att man börjar fnissa och skratta. Och när man gör det så börjar man känna sig glad och då kommer allt det andra igång av bara farten! Hoppas jag! ♥
Var väldigt rädd om dig vännen! Du lägger ett stort tryck på dig själv och det är kanske dags att vila lite på nåt sätt - trots alla "måsten"?
Tröstande NosPuss Wikki

Ninja sa...

Förstår dig.....jag hade också magsjuka och den satt i en vecka. Gick dock bara ner två kilo, jag hade behövt gå ner sju.
Hoppas det löser sig med jobb....vikariepool kan vara bra men......
Prova att vikariera som personlig assistent eller på gruppboende? De brukar alltid behöva folk....