tisdag 4 oktober 2011

Listigt, Logan!

Idag tog jag, Alexander och hela hundflocken en promenad i Handen, innan vi åt lunch på ett thai-stället där varpå Alexander åkte till jobbet. Det är verkligen kul för hundarna att promenera på lite nya ställen ibland... man ser hur nosarna går varma på dom!
Väl på thai-stället skulle vi (förstås) sitta på deras uteservering. Den ena hunden efter den andra sattes fast i bänken vi satt på genom att kopplet knäpptes av, och så drar man koppeländen runt bänken och sen genom öglan innan man knäpper fast det i selen igen. När det var Logans tur och Alexander sa "stanna där Logan", så kollade Logan lite lurigt på Alexander, och började sen mycket subtilt tassa iväg mot bakdörren till restaurangen, som leder in till köket. Vi bara "Hallå Logan!". Logan kastade ett getöga bakåt och fortsatte att liksom smyga mot köket. Typ som att han inte trodde att vi skulle se det om han bara smög lite smidigt. Listigt, Logan!

1 kommentar:

Mia sa...

Kan se honom framför mig, de ser verkligen så roliga ut när de är så där listiga loooove that

Whisky är dessutom väldigt välgörande mot allt möjligt - alla sjukdomar känns lättare med drycken, förkylning känns inte alls jag kan fortsätta länge ;-)