fredag 4 februari 2011

Den vilda bebin

Mary håller på att bli vildare igen. Sämre på att bara gå runt och skrota hemma, mer benägen att rusa omkring och tokbusa tills hon är helt andfådd en stor del av dygnets timmar... Hon som blivit så duktig. Jag funderade och kom på att jag nästan aldrig kör små lydnadspass med en hund i taget inne på badrummet längre. Dom passen var nog bra för att liksom samla ihop henne. Ska börja med det igen.

4 kommentarer:

Mia sa...

Man glömmer så fort hur det var när de växer till sig o slutar med vissa saker, men sen är de ju små individer också de små liven o gör inte alltid samma som de man har redan :-D

jag själv tänkte inte på stringtrosorna alls innan, var så inne på flytt o hyllor, kul blev det när ni med humor kommenterade o tänkte till. Själv behöver jag nog träna röva för trosmodellen, länge sen jag hade såna ;-) (hittar dem knappt .... fniss)

Frogprincess sa...

men är det inte så att det kan komma lite bakslag i lydnaden emellanåt? Lite som att de kommer på att "men herregud, vad får de mig att göra egentligen - revolt!"
ha en fin dag!

Mia sa...

Jag blödde så lätt att inget hjälpte o eftersom jag idrottade mycket på den tiden så var det svårt med både ock .. bränna blev lösningen som funkade galant verkligen.

Tur att det finns något du kan ta i alla fall, även om det är för små bäbisar :-D inget kul med näsblod verkligen.

Maria sa...

Hej Har varit in här och kikat lite. Jag återkommer fler gånger. Ska bli roligt att följa Mary. Mvh Maria /Polarmarkens kennel