söndag 13 mars 2011

Lite kolla-på-hundar-utan-att-flippa-träning på BhK

Det verkar inte bli nån träning på Järva eller Huvudsta-fältet idag, så jag åkte istället till SSBK med Mary. Det gick oerhört mycket bättre. Hon voff:ade några gånger när hundar tittade rakt på henne och gick emot henne, men annars var hon hyfsat lugn. Dvs stor skillnad mot träningen för en vecka sen.
Jag slank också in på Grizzly för att köpa öronrens till Pietro, och passade på att väga Mary. 26 kilo! Stäfer!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, ja, jag har också hånglat klart i Folkets Park. Nu för tiden lever mamma vildare än jag, men det kanske är så det ska vara när man klarat av att fostra och befrias från två barn.
Duktig Mary, förresten! Vad ska ni satsa på?

Jeppsson sa...

Jag vill köra både spår, sök och skydd med henne. Vi tränar en del bita-släppa-bevaka med ärm och mej som figge, samt tränar lite transport ibland med Alexander som figge (MYCKET svårt tycker Mary...). Sen kämpar jag med att få henne att plocka spårpinnar, haha. Hon är helt GALEN i att spåra, men dom där pinnarna begriper hon inte riktigt poängen med. Sök ska vi börja träna när snön smält bort och mitt sökgäng kommer igång igen. Det är ju bra om hon kan vara bland andra hundar utan att bli vild och galen tills dess. ;-)

Elin sa...

Ha ha, stäfer indeed... Det var ett bra ord!

Mia sa...

det tar sig, det brukar det ju göra har jag hört :-D

Nä fler hundar ger inte många chanser till bara lugn o ro inte