måndag 1 februari 2010

Drömmen om termobrallorna

Inatt drömde jag att jag och träningskompisen Luss skulle gå ut och göra stan tillsammans. Men eftersom det var så kallt, så bestämde vi oss för att ta termobrallor. I verkligheten har Luss mer normala termisar i svart, medan mina har hängt med sen högstadiet (är väl en kombination av bra kvalitet och att jag helt enkelt inte använder dom så jätteofta) och är i den smakfulla färgkombinationen knallrött och lila. I drömmen hade vi dock likadana röd-lila.
Vi gick city-gatorna fram, och var så nöjda med våra varma brallor, att vi slapp frysa som alla andra. När vi kom till en nerförsbacke som var isig och hal så behövde vi inte riskera att ramla - istället satte vi oss på våra rumpor och åkte kana ner.
Men vår nöjdhet tog slut när vi kom in på en oidentifierad men hipp klubb. Då insåg vi vad vansinnigt töntiga vi såg ut! Så istället för att dricka drinkar och dansa järnet, så satte vi oss i ett hörn och tjurade med varsin mugg varm fruktsoppa (som man mystiskt nog kunde beställa på stället).

2 kommentarer:

Mia sa...

*hahaha* kul dröm, kan nästan se er sitta där i "termosarna" o dricka varm fruktsoppa!

Me tooo vill vara mer effektiv, men behöver strukturera med listor på pränt så man inte kan säga att man inte har osv.

Kalou sa...

:-D!