måndag 25 januari 2010

Gårdagens sökträning

Logan var först bara intresserad av att lukta på kissfläckar. Jag blev ärligt talat helt handfallen och bara "öh, vad gör jag nu då?". Jag har blivit så van vid att just i söket har man motivationen att hitta figgar gratis... Åsa fick rycka tag i mej och komma med lite egentligen uppenbara råd. Släng in honom i bilen igen. Sen när han får komma ut så får han gå med kort koppel fram till banan, så han inte får chansen att börja lukta igen. Bra tips.
Förmodligen var det väl Lava som gav ifrån sej super-spännande graviditets-dofter... Själv var hon rätt knasig och verkade ha mer spring-i-benen än hjärna. Åsa skyllde på att gravida faktiskt får gröt i huvudet, så är det.

Det funkade iaf bra nu att skälla på figgar utan synliga ansikten.


Luss kompis Micke samt hennes pojkvän med samma namn var med också. Kompis-Micke hade en tollare och pojkväns-Micke en rottis. Rottisen var så söt! Atlas heter han. Hade aningens underbett som gav honom ett nästan tibbe-aktigt uttryck i ansiktet, och studsade och sprallade fram.

Han såg väldigt liten ut för en rotta, men förmodligen var han väl inom rasstandardens gränser. Annars är ju dom flesta rottor så bauta-stora nu för tiden. Jag som inte brukar vara nåt stort fan av rasen blev total-charmad. :-)

8 kommentarer:

angelica - fyrbarnsmamman sa...

haha, nä inte direkt nu för tiden :P

Sedan man skaffade familj så har man varit på latsidan just med drickandet och jag måste ju erkänna att jag inte alls är arbetstrött ännu heller. Men känslan för denna vers rad: "Måndag morgon, fy fan jag hatar dig."

kommer jag nog att få uppleva igen, antar jag ^^

Mia sa...

Å ni hade mycket hund-mys, det är perfekt det alla helger tycker jag!

Ha en super-duper måndag for starters!

Moa sa...

Ja, det är klart. Men det vore ju skönt att vara hemma med Tinka istället för att gå till skolan.. ;)

Emma sa...

Ja faktiskt och sen har man något att blogga om också hehe ;)

Henrik Olsson sa...

Snö tycks vara uppskattat av de flesta vovvar =)

Ninja sa...

Ja, det är inte alltid de gör som man vill djuren......men jag tycker det är lättare att fota hundar än katter....när det kommer till valpar kan det dock kvitta...

margit sa...

Sänder en natthälsning till dej!!
Kram!!

charlotte sa...

han är bara för söt, logan