torsdag 21 januari 2010

Hippothalamus analyserar mej

Signaturen "Hippothalamus" har fyra bloggar. Den första heter Philosophicus. Där argumenterar han emot kreationismen (vilket är förnuftigt), och stavar ord som "liv" och "människa" med stor begynnelse-bokstav (vilket är märkligt). Den andra heter Özgür Kibar, och verkar vara mer dagboksblogg. Den tredje heter Ethnicus och är tom. Den fjärde heter Politicus. Där finns ett inlägg om att det inte är så lätt alla gånger att vara mer begåvad än genomsnittet när man går i skolan, eftersom alla förväntas gå i samma takt. Det håller jag med om.

Tja, det är allt jag vet om Hippothalamus. Kanske skulle jag lära mej mer om honom, ifall jag noggrannt läste allt som står i Özgür Kibar-bloggen, men utifrån denna lilla skumning är det allt jag kan få fram. Hippothalamus däremot vet ganska mycket om mej, eller tror sej iaf kunna göra en kvalificerad gissning om min personlighet, utifrån att ha läst ett enda inlägg av mej där jag dissar Nemi.
Såhär skriver han:
"Jag har förvisso inte analyserat VARFÖR jag gillar nemi-serien, men får en stark lust att göra det efter att ha läst din bashning.
En analys av varför du inte gillar Nemi är däremot nära till hands: du stör dig på annorlunda, naïva intelligenta cyniker som Nemi, Lise och mig själv. Detta beror antagligen på att du själv är en slätstruken medelmåtta som tror på Gud."

Vem behöver psykologer, när man har blogg-kommentatorer som kan förklara för en vad ens problem är? *S* (Och är inte "naiva cyniker" en oxymoron förresten?)

3 kommentarer:

svea sa...

oki, tack. :) en sån skulle min lilla plutt gilla!

Wikki Bloggkatten sa...

En sak är då säker - han har, sin egen påstådda intelligensnivå till trots, INTE gjort samma bakgrundsanalys genom att läsa/kolla dina bloggkreationer i övrigt, som du gjort med hans (vilket han i sammanhanget knappt förtjänade!) för då hade han troligen lämnat en helt annan kommentar... eller ingen alls!
Eftersom han dessutom troligen aldrig satt sig in i hur en seriestripp tecknas för att ha en godtagbar kvalité så är han blind för hur Nemi förfallit till en massproducerad tjatig smörja. Det innovativa har frusit fast i en ram och blivit kommers. Tacka vet jag hundarnas serie! =^:^=
TassKram Wikki

Hippothalamus sa...

Ärade Dvärghundsposse!
Jag snubblade över det här inlägget när jag i min googlade mig själv.
Vad lättrollad du är! - även om det var oavsiktligt.
Jag försöker verkligen jobba med den överlägsna ton jag kan ta, det är varken klädsamt, värdigt eller moget.

Du hade fått mycket mer info om mig om du helt enkelt hade googlat på "Özgür Kibar", vilket uppenbarligen är mitt riktiga namn.

Må gott!

zgr