fredag 22 juli 2011

Drömmen om NY-semestern

Inatt drömde jag att jag, Alexander och kompisen Luss skulle åka till New York på semester. Vi skulle ta med oss alla våra hundar (sammanlagt sex stycken). Mellan Stockholm och NY flög ett plan som aldrig landade, det bara vände i luften ovanför respektive stad. För att komma upp till det planet var man tvungen att först gå på ett annat plan, som bara körde upp och ner mellan marken och planet-som-aldrig-landade. Så vi klev på det planet, fördes upp i luften, och sen skulle vi byta till planet-som-aldrig-landade en kilometer över marken.
Nu tror ni att planen var tvungna att hovra dörr mot dörr, men icke. Suget från planens motorer gjorde nämligen att man kunde kliva ut genom dörren och sen hänga i luften utan att ramla ner. Planen var kanske tjugo meter ifrån varandra, och man svävade över från det ena till det andra. Flygvärdinnorna puttade över allt bagage. Det var otroligt läskigt att sväva sådär en kilometer över marken!
Till slut kom vi fram till New York. Där skulle vi bo i en svit som bestod av två rum bredvid varandra. Ett vardagsrum och ett sovrum. Det fanns sammanlagt tre sängar, och vi bestämde att Luss skulle ha en, jag och Alexander en och alla våra hundar en. Egentligen var hundar inte tillåtna i sängarna, dom skulle sova på golvet, men det struntade vi i. Vi tänkte att om vi bara såg till att städa sängarna och avlägsna allt hundhår innan vi åkte hem igen så skulle hotell-personalen inte märka nåt.

Inga kommentarer: