måndag 25 juli 2011

Stöddiga Logan

Logan klampar in i datorrummet, skitspännig, och bara vrålar ut dom andra. Sen när dom backat undan så sätter han sej under datorbordet. Verkar bara som att han ville ha den platsen helt enkelt.

3 kommentarer:

Elin sa...

Jag tror att Logango ville säga till de andra att när moster, ingifte morbror, mormor och morfar kommer imorgon är det han som ska få gulla med dem först och mest, Så det så!

kloppan sa...

haha han kanske ville vara ifred.. har du npgonsin tagit tag i mary? i nackskinnet,örat eller ngt?

Dvärghundspossen sa...

Ja, fast det har inte gått så bra. Ganska nyligen så tog jag henne i nackskinnet rätt hårt när hon skulle hoppa på skyddsärmen igen under skyddsträning, fast det inte var meningen att hon skulle det just då. Hon vände sej om och bet mej i armen. Visserligen ganska löst (hade hon bitit HÅRT så hade jag ju fått åka till sjukhus!), blev bara ett pyttesår, men ändå. En gång när hon var yngre blev jag jättearg på henne vid ett tillfälle (hon, jag och Logan var på promenad, och hon skulle bara rycka i hans koppel hela tiden) och tryckte ner henne i backen med mitt ansikte ganska nära hennes. Då försökte hon bita mej i näsan, men som tur var lyckades hon inte...
Hon är en tuff tjej helt enkelt, hon tar ingen skit. Man får försöka hantera henne på andra sätt.