lördag 16 juli 2011

Vilken jäkla dag

Jag och Luss skulle träffas på Solna-Sundbyberb BhK för att träna lydnad. Jag trodde att jag hittade dit, men det gjorde jag ju inte alls. Det är ju till Stockholms-avdelningens BhK i Kista som jag hittar. När jag två gånger försökt åka till So-Su men bara hamnat på Sthlms-avdelningen så lånade jag mobil från en snäll tant och ringde Luss. Luss försökte dels beskriva hur man åker till So-Su med bil, jag fattade nada, dels hur man går dit från Sthlms-avdelningen. Där trodde jag att jag fattade, men tydligen inte. Jag hamnade bara vid Ursviks byggarbetsplats, och det var ju inte riktigt samma sak.
I slutändan tränade jag själv på Sthlms-avdelningen. Det gick väl okej ända tills vi stötte på en kamikaze-hare. Haren kom springades från en närbelägen äng och rusade rakt ut framför Marys näsa. Med en hare i full karriär mitt framför nosen så lyssnade hon inte, utan förföljde den in i skogen, men kom så småningom tillbaks (lyckligtvis o-blodig). Otroligt bisarrt beteende av haren! Kanske jagades den av en räv över ängen och flydde i blind panik... enda förklaringen jag kan komma på varför den skulle välja att kuta rakt ut på BhK:s appellplan och rakt framför näsan på en hund.
Så nu har Mary jagat in sej med råge, det som jag skulle undvika till varje pris. Fy satan. Jaja, det är väl bara att se framåt och fortsätta med skvallerträning och inkallningsträning osv... Och ha henne kopplad för säkerhets skull där jag tror det kan komma djur (vilket jag alltså inte trodde mitt på appellplanen).
Sen åkte vi hem, och jag var på dåligt humör. Suck.

1 kommentar:

Madde sa...

På den appellplanen dyker det även upp rådjur, joggare och huggormar =(

Det är faktiskt riktigt lätt att promenera till sosu från sthlm avd, likaså att ta bilen! sök på eniro så kommer du få se =)