torsdag 28 juli 2011

Vi har målat huset

Tisdag och onsdag ägnades åt att bära ved och måla huset. Jättesnälla moster och morbror har skänkt oss stora mängder ved till vintern. Jättesnälla mor, far, syster Elin och svåger Johan hjälpte till att bära och stapla. Sen hjälpte mor, far och Elin till att måla huset också. Vi har ett par väggar kvar, men dom är inte så höga. Det mesta är gjort redan. Tack tack!

3 kommentarer:

kloppan sa...

bra med släktingar (ibland :) )
när slutade hon att bitas som valp?

Dvärghundspossen sa...

Hon "skoj-bits" fortfarande ibland, men nu tar hon så löst så det inte gör ont. Jag minns inte exakt, men hon var väl några månader när hon började lugna sej lite med det allra värsta bitandet. Innan dess hade hon hunnit göra hål i nästan alla mina tröjor och bitit sönder flera byxor...
Tror hon var runt fem månader när hon inte längre behövde ha en apport-bock i käften på promenad med flera hundar (innan var man tvungen att sätta nåt i munnen på henne så hon inte bara skulle attackera deras koppel och bita som en tok).

Helgi sa...

Hej!

Skulle ni kanske vara intresserade av att skriva om hur målningen med huset går på ett byggforum jag jobbar på? Jag kan erbjuda en liten morot.

Hör av dig till mig så berättar jag mer,
helgibyggla@gmail.com

Vänliga hälsningar
Helgi