fredag 18 februari 2011

Reklamdrömmen

Det här var riktigt konstigt. Allt mitt smink håller på att ta slut (i verkligheten alltså). Så jag måste smink-shoppa. Igår natt drömde jag att jag gick in på hemsidan för sminkmärket "Urban Decay" och handlade över nätet. Jag vet att det finns ett märke som heter så, men har aldrig köpt av dom i verkligheten. Drömmen var väldigt realistisk, jag satt vid datorn och handlade precis som man kan göra på riktigt.
När jag sen vaknade så gick jag nyfiket in på deras sida. Det visade sej att dom endast har icke djurtestade produkter, och dom har en hel avdelning produkter som är garanterat fria från animaliska ingredienser. Jättebra! Så jag köpte av dom i verkligheten också.

MEN är inte detta som en kackig sci-fi-rulle, så säg? Med företag som planterar in reklam i folks drömmar, som liksom kan söka upp rätt personer (jag t ex, använder mycket smink och är vegan) och plantera reklamdrömmarna just där dom passar bäst?

Weird.

6 kommentarer:

plastbaronen sa...

Ja, ANTINGEN det, eller så har du övernaturliga krafter som du inte upptäckt ännu.

plastbaronen sa...

...Snälla, kan du inte svara på mina kommentarer till din blogg i din egen blogg? Det blir så förvirrat i kommentarstrådarna när du skriver svaren i min blogg.

Emma Wahlström sa...

Hahaha vilken dröm! Men om det inte är ett tecken så säg ;)

Jeppsson sa...

Okej, Plastis, det är ju egentligen mer logiskt. :-)

Anonym sa...

Spännande :D Fast lite läskigt, men det är ju verkligen en bra reklamstrategi att placera sånt i folks drömmar. Har du sett inception? Du kanske blev utsatt för något sådant ;)

diana sa...

Aha, jag anar något lurt. Lite skumt när sådant händer.